HØSTKONFERANSEN 2018

Vi inviterer igjen til Høstkonferanse - en møteplass for påfyll av energi, inspirasjon, faglig input, og ikke minst muligheten til å treffe gode kollegaer. Vi inviterer deg og din salong til høstens store happening. Årets program er satt sammen for at dere skal kunne møte mandagen topp motivert og fylt opp med masse energi. Vi har et meget godt dagsprogram, hvor vi i tillegg til våre interne innslag, har med oss sterke eksterne foredragsholdere som vil gi dere inspirasjon og påfyll på forskjellige områder.
1

 

I løpet av neste uke, vil dere motta invitasjon til årets Høstkonferanse! Husk å sette av 20.oktober og meld dere på i dag- det blir fort fullt. For påmelding ta enten kontakt med deres agent eller send en mail til følgende mailadresse: lene.herud@tendenz.net

Selve Høstkonferansen starter kl 09.00 på lørdag, med registrering på Scandic Fornebu. Fra kl 10.00 - 17.00 er det seminar. Da seminaret er over, har dere fri frem til kl 19.30 hvor det blir fordrink, etterfulgt av middag. Vi gleder oss!

Årets foredragsholdere er: 

Portrett1

 

ANNE LINDMO
«Det er aldri noen som gir deg drømmejobben din – den må du selv drømme frem, så må du våge – og til slutt må du jobbe, som et beist!»

Anne Lindmo er landets ubestridte talkshowdronning. Hun har en lang karriere i NRK, hvor hun har jobbet både i radio og tv. Hun deler sine erfaringer med oss i et fremragende foredrag om mot, mot til å lykkes! Foredraget tar for seg; aktive valg og ansvar for egen måloppnåelse. Verdien av å bryte med andres forventninger og tørre å begynne på nytt. Mening og kraft gjennom lagarbeid med andre. Evnen til å fokusere og gleden ved å jobbe hardt. Hvordan lede på en måte som får det beste ut av alle. Forbilder, lære av andre.

Pellegrino_2

 

PELLEGRINO RICCARDI
Pellegrino Riccardi er tverrkulturell ekspert, motivator, foredragsholder, lærer, kommunikasjonsrådgiver og til og med verdensturnerende rockemusiker. Han har brukt de siste 30 årene på å reise kloden rundt for å møte mennesker og lære ulike kulturer å kjenne. Han er en av Norges absolutte eksperter på kommunikasjon og samhandling mellom mennesker. Den røde tråden i alt hans virke er å nå inn til sitt publikums hjerter og intellekt, og hjelpe mennesker til å samarbeide og forstå hverandre bedre. Dette utgjør essensen i hans foredrag for oss.

Når programmet for dagen er over, tar vi en kort pause før vi møtes igjen til middag og en fantastisk kveld sammen, som avsluttes med DJ og fest.

Sammen med våre interne innslag og to dyktige eksterne foredragsholdere, så kan ikke dagen bli annet enn magisk! 

Vi gleder oss til å se dere alle igjen – ha en fin fin sommer så lenge!